HET ADMINISTRATIEKANTOOR VOOR NIJEVEEN, MEPPEL EN OMGEVING


Met een kleine of middelgrote onderneming is uw focus logischerwijze gericht op het ondernemen. Contacten met potentiële en bestaande klanten onderhouden, opdrachten verwerven, deze zo goed mogelijk uitvoeren met als resultaat: een tevreden klant.

Maar dan?
Aan het eind van deze keten wacht uw administratie. U doet uw werk immers niet voor niets: als het goed is, levert het u iets op. Maar hoeveel eigenlijk? U maakt uw declaraties, boekt en betaalt uw inkoopfacturen, verwerkt uw bankafschriften en daarmee bent u al een heel eind op weg. Maar weet u ook iedere maand waar u financieel staat?

Helderheid tegen scherp tarief
Gruppen Administratie en Belastingen is uw deskundige op het gebied van administratie en fiscaliteiten. U kunt een beroep doen op Gruppen Administratie en Belastingen voor het voeren van uw administratie van A tot Z, maar ook voor het verwerken van de door u / uw medewerker gevoerde administratie in heldere maand-, kwartaal-, halfjaar- of jaarcijfers. Gruppen Administratie en Belastingen verzorgt, indien u dat wenst, ook uw aangiften bij de Belastingdienst. Dit alles tegen een scherp tarief.
De werkzaamheden kunnen zowel bij u op locatie, als bij Gruppen Administratie en Belastingen worden uitgevoerd. Wij zijn werkzaam in Nijeveen, Meppel, Steenwijk, Rouveen, Staphorst, Vollenhove, Nieuwleusen, Balkbrug, De Wijk, Hoogeveen, Hasselt, Zwartsluis, Zwolle etc.

 

FISCALE TIPS
Binnenkort vindt u hier de meest recente fiscale tips van Gruppen Administratie en Belastingen.NIEUWS

Binnenkort vindt u hier laatste fiscale nieuws.

Vraag hier meer informatie aan.